De beste zorg zelf regelen
Langhenkel Bewindvoering & Schuldmanagement is ontstaan in tijden waarin de zorg in Nederland op haar kop wordt gezet door ingrijpende veranderingen. Verzekeraars en de overheid treden terug en bieden steeds minder ondersteuning. Meer en meer zorgtaken worden aan de burgers zelf overgelaten. We spreken dan van zelfredzaamheid.

Maar misschien hebt u een moeder of vader, een zoon of dochter, een broer of zus, die extra zorg nodig heeft. En ook als een goede zorginstantie u ondersteunt, het blijft toch vaak een forse belasting voor alle betrokkenen. Zeker als men zelf niet (langer) in staat om voor de eigen belangen op te komen. En daarom zorgt u ervoor dat de juiste beslissingen worden genomen. Dit geldt voor de (verplegende) zorg die nodig is, maar dit kan ook om andere zaken gaan, zoals de financiën.

Vaak is het verstandig een objectieve partner in te schakelen om u hierbij te helpen. Want zo creëert u niet alleen een balans in de (financiële) zorg, maar ook in de relationele sfeer. Doordat u de zorg aan een professionele en betrokken bewindvoerder uit handen geeft, hebt u meer rust en ruimte om uw aandacht op andere dingen te richten.
De professionals van Langhenkel Bewindvoering bieden deze ondersteuning.

Wat doen wij?
Onze ervaren en gecertificeerde bewindvoerders / curatoren bieden u een uitgebreid dienstenpakket aan. Wij helpen u door de brei van financiële zaken waarmee mensen te maken kunnen krijgen, zoals het aanvragen van toeslagen, subsidies, uitkeringen en schuldsaneringsregelingen. Door ons uitgebreide netwerk bij maatschappelijke instellingen, gemeentes, woningbouwverenigingen, zorginstanties, kredietbanken, energiebedrijven en deurwaarders komen we snel tot concrete oplossingen.

U kunt onder meer bij ons terecht voor:

Klik hier voor aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *